Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.73 secunde)
Mircea Toader si-a facut public dosarul pe care Securitatea i l-a intocmit pe baza informatiilor primite de la diversi turnatori. Motivul l-a reprezentat dorinta de a demonta scenariul sefului conservatorilor.
Intrarea Universitatii a€œDunarea de Josa€ este unul dintre punctele in care pot fi gasiti tinerii liberali care string semnaturi in vederea aducerii acasa a soldatiilor romani care lupta in razboaiele altor popoare.
Ieri au inceput cursurile Scolii de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in aceste zile la hotelul Perla din Mamaia.
Vineri, 22 septembrie, Organizatia de Femei a PNL Constanta a organizat o actiune dedicata tinerilor cu handicap neuro si locomotor din centrele de la Lazu si Negru Voda. Evenimentul a avut loc la restaurantul "Mc' Donalds" din zona Delfinariu, la care au participat, in total, 22 de tineri.
Intruniti in sedinta ordinara, consilierii locali municipali au dezbatut, vineri, 19 proiecte de hotarari si o ordine suplimentara care a continut inca alte 6 initiative. Dintre acestea, cea mai interesanta a fost referitoare la una dintre modalitatile de ajutorare a tinerilor de a-si cumpara locuinte.
Pregatirile au inceput in urma cu aproximativ o luna si au presupus parcurgerea tuturor etapelor unei campanii electorale, respectiv completarea de formulare pentru depunerea candidaturii si a listelor de sustinatori ai candidatului pentru ocuparea functiei de primar.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca formatiunea sa va cere Executivului demararea unui program de construire de locuinte sociale si pentru inchiriat. ... Pe noi ne intereseaza ca partid social-democrat si un program de construire de locuinte cu chirie pentru tineri.
Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian i-a entuziasmat pe tinerii liberali, la o reuniune de la Mamaia, cu o gluma despre presedintele Traian Basescu "protapit" in fata "oglinjoarei" si asteptand raspunsul la intrebarea "cine este cel mai bun presedinte din tara".
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
Deputatul Adrian Nastase publica pe blog un text cu titlul "Dezbatere la Clubul Romania-UE", pe care il puteti citi in continuare. "Dupa mai multe intalniri parlamentare la Bruxelles, aseara, am participat la o dezbatere legata de problematica europeana (Tratatul de la Lisabona, viziunea romaneasca, etc), organizata de Clubul Romania-UE.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Intalnirea conducerii Partidului Social Democrat cu tinerii, cu varsta sub 35 de ani, care au accesat formularele de inscriere on-line in PSD, in prima luna a campaniei "Inscrie-te acum in PSD", sta sub sloganul "Batalia abia incepe".
Elena Mitrea, senator PSD, a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Tristete in scoli", pe care o puteti citi in continuare. 'Cel mai trist inceput de an scolar.
"Sedinta de partid cu tinerii si copiii PSD-ului in plenul Senatului" 'Plenul Senatului s-a trasformat pentru mai bine de jumatate de ora in sala de sedinte de partid si indoctrinare a tinerilor social-democrati.
Nu stiu pe ce temei este considerat Vasile Dancu om de stanga, ba chiar "ideolog si reformator al PSD" (pretentie pe care o afiseaza si el in titlul articolului mentionat).
"Am transmis elevilor ca, oricat de demodata ar fi vorba 'Ai carte, ai parte', sa stie ca va ramane intotdeauna de actualitate, pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat (sac!) daca are parte de carte.
Toti de aici erati pionieri, acum 23 de ani Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a rememorat, duminica, la lansarea candidatilor USL din sectorul 3, momentele Revolutiei din 1989 si le-a spus social-democratilor si liberalilor mai tineri ca in urma cu 23 de ani ei erau pionieri.
"In curand incep inscrierile pentru cea de-a treia editie a programului de ‎Internship‬ organizat de ‪Guvern‬ - un program de succes, care a adus multe idei proaspete pentru imbunatatirea actului de guvernare.
Dupa subventiile pentru motorina, seminte, ingrasaminte si produse agricole, o data cu aderarea la UE, romanii ar putea primi sprijin de la stat sa se mute la tara. Ajutorul ar putea ajunge la cateva zeci de mii de euro.
google-analytics.com